Voorzitter

Mijn naam is jan Bloemerts, en woon met ons gezin in Lhee.
Hier hebben we een agrarisch en recreatief bedrijf en zijn we actief met energieopwekking.

Ik ben geboren en getogen Dwingeler, en ben trots op het dorp. Voor Dorpsbelangen wil ik graag mijn bijdrage leveren waarbij voor mij leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid de belangrijkste thema’s zijn.


Jan Bloemerts

Jan Scholte

Bestuurslid
Contactpersoon voor regio: Boterveen, Holtien,
Eemster 25G t/m 56

Ik ben Jan Scholte en ik woon met Trinette Scheper op ‘t Holtien in Eemster. Na werk voor Post en Telecom ben ik nu gepensioneerd.

Ik zet mij sinds 2014 in voor Dorpsbelangen Dwingeloo omdat ik het een plicht vind om op een of andere wijze maatschappelijk bezig te zijn.

Ik houd mij binnen Dorpsbelangen Dwingeloo vooral bezig met de realisatie van een provinciedekkende aansluiting op het glasvezelnetwerk. Een ‘snelle’ infrastructuur voor internet is een kritische succesfactor voor de hele investeringsagenda van Drenthe.

Bestuurslid
Contactpersoon voor regio: centrum

Ik ben Roelof Kruithof en ik woon aan de Egbert Nijstadlaan.

In het dagelijks leven ben ik gepensioneerd. Ik ben 29 jaar zelfstandig ondernemer geweest in de horeca.

Sinds 2011 zet ik mij in door Dorpsbelangen Dwingeloo omdat ik vind dat de belangen van de inwoners moeten worden behartigd. Ik doe dat met veel plezier. Ik houd me binnen Dorpsbelangen Dwingeloo bezig met gemeentelijke zaken en heb regelmatig contact met de gemeente.

Roelof Kruithof

Marc Bosscha

Bestuurslid

In het dagelijks leven heb ik een reclame- ontwerpbureau.

Na een een aantal jaren als gewoon bestuurslid te hebben meegedraaid ben ik nu tijdelijk voorzitter.

Graag zet ik me in voor de leefbaarheid in Dwingeloo en omliggende plaatsen en het behoud en verbeteren van voorzieningen in het dorp. Als vader van 2 opgroeiende kinderen heeft ook de jeugd en het bieden van voldoende mogelijkheden voor hen om nu en in de toekomst in Dwingeloo en omgeving te blijven wonen extra aandacht.

Penningmeester

Ik ben Jolanda Zoer-Dekker en inmiddels al bijna 33 jaar getrouwd met Eric, Samen hebben we drie grote kinderen en een prachtige kleindochter.

Mijn hele leven woon ik al in het prachtige Dwingeloo. Ik werk 3 dagen per week in Hoogeveen waar ik vanaf februari t/m oktober naar toe fiets.

Ik houd ontzettend van wandelen en dan vooral in ons eigen Dwingelderveld of het Drents Friese Woud, samen met onze hond Daisy en mijn vriendin of moeder wandelen we heel wat kilometers af.

Ons leven is niet altijd gemakkelijk geweest, als gezin hebben we grote financiële problemen gekend, maar door de hulp van instanties en ons eigen doorzettingsvermogen zijn we hier gelukkig al weer jaren uit.

Mijn motto is wel “het is nog nooit zo donker geweest of er komt wel een streepje licht doorheen” Dat is ook het mooie van Dorpsbelangen Positief blijven en kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Daar help ik graag bij.

Jolanda Zoer

Jolanda

Daphne Willers Vulik

Secretaris

mijn naam is Daphne Willers-Vulik

als kind kwam ik altijd al met mijn ouders op vakantie naar Dwingeloo, en sinds 2008 mag ik in dit prachtige dorp wonen. Ik wil mij voornamelijk inzetten voor de leefbaarheid van ons dorp voor nu (verkeersveiligheid) maar zeker ook voor de toekomst(wonen en voorzieningen).

Voor Dorpsbelangen Dwingeloo voer ik ook het secretariaat, mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestuurslid

Ik ben Niels Nieuwenhuis, ben woonachtig in Dwingeloo.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de plaatselijke supermarkt.

Sinds een tijdje ben ik bestuurslid. Graag zet ik me in voor woningbouw, omdat naar mijn mening dat hard nodig is. Dat voor de toekomst mensen hier betaalbaar kunnen blijven wonen. Voor starters en ouderen en alles ertussenin.


Niels Nieuwenhuis

Niels

Marit Gorter

Bestuurslid

Ik ben Marit Gorter en ik woon sinds 4 jaar aan de Heuvelenweg in Dwingeloo.

In het dagelijks leven ben ik planoloog bij een gemeente in Overijssel en houd ik mij bezig met ruimtelijke ontwikkelingen. Dit gaat van het maken van beleidsstukken tot het projectleiderschap concrete (woningbouw-)projecten.

De leefbaarheid van Dwingeloo op het peil houden vind ik belangrijk en ik zet mij hier graag voor in. Ik hoop mijn kennis van het reilen en zeilen bij een gemeente te kunnen gebruiken als bestuurslid en daarin een verbindende schakel tussen het dorp en de gemeente te kunnen zijn. Ik wil mij hierbij focussen op beleidsstukken die de gemeente produceert en inzetten op voldoende betaalbare woningen.